CB's Lichtlab

Lichtmeting

Een lichtmeting is een service die inzicht geeft in de situatie en kwaliteitscriteria van een lichtinstallatie. Bijvoorbeeld uw kantoor, bedrijfshal, parkeergarage, openbare verlichting of terreinverlichting. De meting wordt meestal uitgevoerd om te controleren of de verlichting overeenkomt met het lichtplan of nog voldoet aan de huidige normen.

Geijkt apparatuur

Gecertificeerde adviseurs

Heldere rapportage

Onze expertise

CB’s LichtLab is in het bezit van geijkte meetapparatuur. Hiermee kunnen wij uw lichtinstallatie meten en u van een onafhankelijk meetrapport voorzien. Van elke lichtinstallatie kunnen wij verschillende metingen verrichten:

Waarom lichtmeting?

Inmiddels hebben wij diverse lichtmetingen verzorgd in kantoren, magazijnen, leslokalen en musea. Vaak zijn er verschillende invalshoeken, waarom men de status van een lichtinstallatie wil weten. Hieronder een greep van redenen.

Na de lichtmeting ontvangt u van ons een rapportage met de resultaten. Indien de resultaten onder de norm zijn, kunnen wij een vervolg maken met lichtadvies.

Ook mogelijk:

Quickscan

Voor eigenaren en gebruikers van gebouwen, beheerders van openbare verlichting is het ook mogelijk om een quickscan te doen. Wij beoordelen uw lichtinstallatie en u krijgt een onafhankelijk advies, welke u kan meenemen in uw planning of budgettering. Meer informatie? Bel ons of neem via onderstaand formulier contact met ons op.