Voor een optimale belichting

Een lichtmeting is een service die inzicht geeft in de situatie en kwaliteit van een lichtinstallatie. Vaak wordt deze uitgevoerd om te controleren of de verlichting overeenkomt met het lichtplan of nog voldoet aan de huidige normen.

Lichtmeting

Geijkte apparatuur

Gecertificeerde adviseurs

Heldere rapportage

Onze expertise

CB’s LichtLab is in het bezit van geijkte meetapparatuur. Hiermee kunnen wij uw lichtinstallatie meten en u van een onafhankelijk meetrapport voorzien. Van elke lichtinstallatie kunnen wij verschillende metingen verrichten:

Lichtplan voor de juiste verlichtingssterkte

Op basis van de lichtmeting kunnen wij een aanvullend lichtplan opstellen. Bij het opstellen van het lichtplan maken we gebruik van de Europese normen voor de vereiste verlichtingssterkte. Hierdoor voldoet uw lichtplan aan de juiste eisen en richtlijnen. Daarnaast letten we op wensen en stijl en adviseren in duurzame verlichting om op lange termijn geld te besparen.

Duurzaam

Ook mogelijk:

Quickscan

Voor eigenaren en gebruikers van gebouwen, beheerders van openbare verlichting is het ook mogelijk om een quickscan te doen. Wij beoordelen uw lichtinstallatie en u krijgt een onafhankelijk advies, welke u kan meenemen in uw planning of budgettering. Meer informatie? Bel ons of neem via onderstaand formulier contact met ons op.